A búzalisztből készült Udon tésztát fogyasztják hidegen is és melegen is. Tipikus levestészta, de gyakran használják hideg saláta ételekben, és japán curry ételekben is. Előnyös ezt választani erőteljesebben fűszerezett ételekhez. Az Udon tészta fontos eleme a japán leveseknek. Vastag, hosszú tészta, sima, selymes textúrával. Ezt az Ayuko Udon tésztát szalaggal porciózva, egy-egy adagnyi, 75 g-os kötegben szállítjuk.
Az Udon tészta fontos eleme a japán leveseknek. Vastag, hosszú tészta, sima, selymes textúrával. Ezt az Ayuko Udon tésztát szalaggal porciózva, egy-egy adagnyi, 75 g-os kötegben szállítjuk.
Felhasználási javaslat: Húsevesekben, zöldséglevesekben. Hideg Zaru Udon levesben, szójaszósszal ízesítve. Tipikus levestészta, de gyakran használják hideg saláta ételekben, és japán curry ételekben is. Előnyös ezt választani erőteljesebben fűszerezett ételekhez.
Elkészítési javaslat: Főzési idelye: 3-5 perc, forrásban lévő vízbe tegyük fel főni. Ha készre főtt, tegyük át hideg vízbe, és szűrjük le.