Az indiai Vindaloo egy csípős ételfajta, és nagyon kedvelt Angliában is. Főleg húsételekre való, ezek közül csirke vagy bárány, de másfajta hús, vagy zöldségek is nagyon ízletesek ezzel a curry paszta keverékkel.
Elkészítési javaslat: gyors és egyszerű: 2 evőkanál olajban pirítsunk meg 2 fej hagymát arany barnára. Adjunk hozzá 250 g csíkokra vágott húst vagy zöldségeket, és magas hőfokon 2-3 percig süssük. Adjunk hozzá 2 evőkanál Vindaloo curry pasztát állandó keverés mellett. Öntsünk rá 1 dl forró vizet, tegyünk fedőt rá, és főzzük, amíg a hús megpuhul. Rizzsel tálaljuk. Az üvegben 8-10 alkalomra elegendő Tandoori paszta van.
Mesterséges anyagokat, színezéket, tartósítószert nem tartalmaz!
Származási hely | Egyesült Királyság |
---|---|
Töltő súly | 270 g |
Minőségét megőrzi | 2026. okt. 23. |
Összetevők | növényi olaj, koriander, római kömény, chili, kurkuma, gyömbér, fokhagyma, paradicsompüré, só, módosított kukoricakeményítő, fűszerek, savszabályzó E260. |